Permanent hårborttagning med epilar

Epilar

Epilar systemet är en prisvärd och effektiv metod för permanent hårborttagning utan biverkningar.

Epilar systemet fungerar effektivt på alla hud- och hårtyper oavsett färg.

Vilka resultat kan du förvänta dig?

För att ta bort så mycket hårväxt som möjligt, måste man räkna med att utföra ca 12-18 behandlingar, i vissa fall fler, beroende på vilket område på kroppen som behandlas. Kliniska tester visar att de flesta personer behöver ca 12-18 behandlingar för att uppnå ett tillfredställande resultat men det finns dock inga säkra garantier för att alla personer får ett gott resultat.

Både hårets växtcykel och mängden hårsäckar varierar från ett område till ett annat. Dessutom varierar antalet hår från person till person. Detta är genetiskt betingat.

För att uppnå bäst resultat är det viktigt att man är regelbunden med behandlingarna. Vi rekommenderar intervaller mellan behandlingarna på ca 4 veckor för ansiktet och ca 5-6 veckor för kroppen. Regelbundna behandlingsintervaller är viktigt för att inte "hoppa över" en hårgeneration.

Normalt upplever man en skillnad redan efter en Epilar-behandling. Speciellt personer som är vana vid vaxning märker att det går längre tid innan håren växer ut igen. Generellt märker de flesta en minskning av hår efter bara två-tre behandlingar.

Mer information och prislista.