Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling

Vi erbjuder flera olika ansiktsbehandlingar som vanligen utföres med Dermalogicas sköna och effektiva produkter.

Vid ditt första besök är det bra att vara 10 min tidig. Detta eftersom du kommer att fylla i ett kundkort som ligger till grund för att vi sedan ska kunna ge Dig den bästa möjliga behandlingen.

Då konsultationen och hudanalysen kan ta tid vid första besöket händer det att vi drar ned på någon annan del av behandlingen. Angivna delar som ingår anpassas efter Dig varför någon del kan utgå exempelvis då vi behöver dubblera tiden för djuprengöring.

Fundera därför gärna på Din målsättning med behandlingen. Då får vi lättare att skräddarsy och Du får snabbt de resultat du eftersöker!

AHA

Våra mildare syror från MD formulations eller Dermalogica kan med fördel användas i samband med din ansiktsbehandling. Vi adderar då 10-20 minuter till din behandlingstid samtidigt som vi lägger på:

  • 150:-

Askungebehandling

En snabb uppfräschning inför kvällens festligheter. Rengöring, peeling, massage, mask och dagcreme.

  • 30 min. 415:-

Uppstramande ansiktsbehandling

En stärkande intensivbehandling för torr eller mogen hy. Rengöring, peeling, revitaliserande massage med akupressur, mask och avslutande produkter från Age smart.

  • 45 min. 515:-

Portömning (55 min)

En djuprengörande behandling för alla!

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, mask och dagcreme.

  • 55 min. 650:-

Klassisk ansiktsbehandling (75 min)

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, akupressur, phytodränage, klassisk ansikts- och nackmassage, mask och dagcreme.

  • 75 min. 725:-

Klassisk ansiktsbehandling (90 min)

Extra lyx och omvårdnad för den mera krävande huden. Rengöring, peeling, ånga, längre porrengöring, brynformning, akupressur, phytodränage, klassisk ansikts- och nackmassage, specialmask och dagcreme.

  • 90 min. 825:-